GASTENBOEK


Heb je een bericht voor ons of wil je ons laten weten wat je van onze site en reisverslagen vindt, laat dan een berichtje achter in ons gastenboek en klik hier.

(Let op! Type voor publiceren lettercode en/of cijfercombinatie)

390 opmerkingen:

«Oudste   ‹Ouder   201 – 390 van 390
sylvia zei

Wat jammer dat jullie weer naar huis moesten. Ik heb zoals altijd genoten van jullie verhalen en foto's. Ik zal het missen tot jullie volgende reis.

Anoniem zei

Wat hebben jullie een geweldige site, niet verwonderlijk dat er inmiddels meer dan 100.000 mensen naar hebben gekeken.

Groeten, Kees en Ria

hen en tien zei

Leuke site
Wij hebben net een i574 1999 aangeschaft.
We zijn beginnende (moeten de eerste keer nog gaan)camperaars.
Tips zijn welkom.
Hen en Tien

Anoniem zei

Met veel plezier heb ik jullie reisverslagen gelezen. Mooie site hoor! En heerlijke verhalen om te lezen.
We gaan dit jaar voor de 3e keer naar Griekenland maar voor de eerste keer met een camper.

Ik heb een vraag over een route die jullie hebben gereden. Namelijk op 22 september 2008 schrijven jullie over een prachtige route die jullie hebben gereden. Ik ben echt benieuwd welke weg dit is geweest. Zou deze weg ook graag willen meenemen in onze reis.
Wij beginnen in Igoumenitsa, dan willen we even richting Albanese grens om daar even te staan. Dan verder langs de westkust naar beneden, maar ook wat van het binnenland daar zien. En volgens mij is daar ook die route die jullie hebben gereden. Dan nog het eiland Lefkas en verder richting de Peloponesos. Midden over de Peloponesos tot net voorbij Kamabaka en die punten bekijken en via deze westkust van de Peloponesos weer naar Patras waar we op de boot stappen.

De twee keer dat we in Griekenland waren, hebben we alle hoogtepunten bekeken (zoals de Vikos kloof, Meteoa kloosters, Athene, Mistras, Delphi en ga zo maar door). Dus deze keer gaan we meer voor de mooie natuur, heerlijke kust en zee en natuurlijk het lekkere eten.

Ik hoop dat jullie nog kunnen boven halen wat die route van toen was. In ieder geval bedankt voor de moeite!

Vriendelijke groet,
Hennie Gouweleeuw

Marjam zei

Wat leuk dat jullie naar de vierdaagse zijn geweest want ik ben geboren in Nijmegen en ken het dus al van jongs af aan!Als jullie volgend jaar weer willen komen, probeer dan eens eerder te komen want de zomerfeesten beginnen al de zaterdag voor de loop! Het is dan de hele week feest in Nijmegen en erg gezellig!Groetjes van Marjam, een trouwe lezer van jullie blog!

Anoniem zei

Vanuit een zonnig Turkije lezen we jullie belevenissen geweldig allemaal,
Groeten,
Ede en Ineke

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Vanuit een fris Frankrijk (we zijn momenteel bij vrienden,in middenfrankrijk) willen we even melden dat het genieten geblazen is als we alle prachtige dingen op deze site lezen!

We zullen ook 'Griekenland' blijven volgen, dat is zeker. Tot spoedig ziens, zullen we maar zeggen (so wie so Spanje in 2013?)

Warme groet en zo van
Anneke en Jaap P.

jos zei

Een prachtige blog, en meteen een interessante bron van inspiratie voor ons. Wij willen immers onze huidige reiswagen, Bluediso (4x4 LandRover) vervangen door een camper, ofwel een Benimar Tessoro 401 (5m99), ofwel een 441 (6m59), ofwel een Fortyvan (5m68), allemaal op Ford (2.2) chassis. Naar jullie voorbeeld zou een 6m59 het meeste confort bieden ?
Misschien gaan we onze africa-reizen wel missen (zie: http://bluedisco.waarbenjij.nu/ ), maar wellicht wordt het nu wel tijd (beiden 65 !) om het wat minder avontuurlijk... en meer confortabel aan te pakken !?

Anoniem zei

jullie berichten van de reis Turkije met erg veel plezier gelezen. Op deze manier waren we altijd op de hoogte van alle belevenissen. Een prachtige reis!
groet Inge Velt-Staal

Anoniem zei

Hallo reizigers! (met name Minke),

Dank voor het feit dat we hebben mogen meegenieten van jullie fantastische reis! We hebben met veel plezier het verslag gevolgd. Mocht je weer zoiets doen...: we houden ons aanbevolen!!

Groeten van Anneke en Jaap.

Anoniem zei

Gelukt!!!
Mens is dus nooit te oud om te leren.
Al ben je aow-er.
Een mooi weekend in Limburg, met sprookjesachtig sneeuw landschap
Tineke

Camper zei

Hallo Simon en Minke

Ik heb jullie leuke blog geplaatst op mijn website http://camper.startus.nl. ik hoop dat veel mensen het mogen lezen. Echt een aanrader.

gr

Martijn

Anoniem zei

Ik heb genoten van jullie belevenissen. Het lijkt me een prachtige reis. Heb met heel veel plezier gelezen. Prachtig. Mooie bloq
Groet Elly

Met Nico en Wilma op reis zei

hallo,ik volg al jullie reizen en prima.
Uw blogsite probeer ik ook de teksen en afbeeldingen te plaatsen maar dat lukt me niet.
Kan het zij dat u de inhoud eerts maakt in word en dan publiceert of anders hoedan wel?
met vriendelijke groet
Nico koevoets

ROXANNE II zei

Hallo Nico,

Het klopt dat ik eerst de tekst in Word maak en dan via Windows Live Writer publiceer. Ik begrijp niet helemaal wat je met de tekst en afbeeldingen wilt.

Hartelijke groet

joop cley zei

met veel belangstelling jullie verslag van de reis naar en door Turkije gelezen. ongeveer gelijktijdig hebben wij nagenoeg de zelfde route gereden. Alles was voor ons zo herkenbaar, het mooie land, de vriendelijke gastvrije mensen.
Ook ik heb een verslag van onze reis in mijn site opgenomen. misschien kunnen we een link uitwisselen. mijn site heet: www.thegreywanderers.nl
nog heel veel plezier met jullie camper.
Joop Cley

CAMPERREIZEN. zei

Een mooi blog hebben jullie. Heb het met veel plezier bekeken en gelezen, vooral de reis naar Noorwegen. Willen we zelf ook nog een keer doen maar zijn niet zulke helden in de bergen. Ik lees niet dat jullie echt enge wegen hebben gereden.
Hartelijke groeten,
Fenny van:
www.camperplezier.blogspot.com

Leen en Conny zei

Wat hebben jullie een mooi blog, leuk om te lezen en mooie foto's erbij, we wensen jullie een goede reis en een fijne vakantie !

Sylvia zei

Wow jullie zijn alweer onderweg. Heerlijk dat we weer kunnen meegenieten. Ik ben 1 van jullie trouwe lezers. Heel veel plezier en een goede reis!

Anoniem zei

Goede reis gewenst.
Ga jullie weer volgen en meegenieten.
Prima verslag en foto's.
Leuk dat ook regelmatig de camper en de omgeving er op staan.
Veel plezier en veilige kilometers!

Groet,

Gerald Kleiker (Vries)

Anoniem zei

Ik ben benieuwd als mede camperaar wat uw probleem was met de fiat
Ik heb nml.ook een ducato die een paar maal strande(geen vermogen)
Hier ben ik achter gekomen het was overgangs weerstand bij de stekkers van de injectors.
Bij de iveco dealer rep.stekkers gehaald geen problemen meer.
Zijn ook foefjes voor maar dan moet je wat techn.zijn.
Uw verslagen zijn super.

ROXANNE II zei

Het waren inderdaad de stekkers van de injectors. We zijn benieuwd naar de "foefjes".

Besparingsadviseur zei

wat een goede blog en leuke camperverhalen. Erg leuk om te lezen, Nu een tip voor de Camperplaatsen je kun namelijk een telefoon meenemen om via internet Wifi ook gratis naar Nederland te bellen naar vaste nummers gratis en 30 minuten naar mobiel. Thuis en op vakantie te gebruiken.

Besparingsadviseur zei

NOg even een tip. mensen kunnen nu een vaste telefoon kopen, die ze in Nederland kunnen gebruiken om naar vaste nummers te kunnen bellen onbeperkt, en kunnen deze telefoon ook in buitenland gebruiken daar waar internet is Wifi om gratis naar Nederland te bellen. Stroom en Wifi nodig. Bellen met het vaste Nederlandse nummer vanuit buitenland naar Nederland is altijd gratis. Vragen? Ik hoor het wel. MVD

Anoniem zei

Geweldige site en heb er de hele zondag aangezeten.

Wat ik graag zou willen is waar zou ik het spul aan kunnen schaffen om mijn zonnepaneel ook kantelbaar te maken?

Alvast bedankt voor je antwoord.

Met hartelijke groet,

John Minnaard
Vlissingen

Camperblog van een natuurliefhebber zei

Hallo Minke en Simon,
Ben hier de afgelopen jaren regelmatig komen kijken en lezen, wat een schitterende reizen maken jullie!
Minke,mijn blog is weer online en vernieuwd.
groetjes, Marianne en Anneke

Anoniem zei

We lezen tegenwoordeig ook jullie blog en herkennen er veel van l! mijn vraag : van Harrold Schaap hoorde ik (martin roesink we zagen elkaar in Pedras Del Rey) dat Simon een"dongel" (?) heeft die tevens als zender gebruikt kan worden voor een er naast staande tweede computer Is dat juist en zo ja hoe kom ik daar aan/ Met vr.gt.
Martin en Hanny Roesink

ROXANNE II zei

Hallo John Minnaard,

Ik heb geen idee waar je spullen kunt kopen om een zonnepaneel kantelbaar te maken. Wij hebben het deze set gekocht bij BM-Sat BV in Rijssen.

Groet, Minke

ROXANNE II zei

Hallo Marianne en Anneke,

Ik ga jullie zeker weer volgen!!

Groet, Minke

ROXANNE II zei

Hallo Martin en Hanny,

Simon heeft een mobile router, voor meer informatie kun je kijken op http://www.huaweie5.com
Op zo'n router kun je met 5 apparaten tegelijk internetten. Hoop dat ik je verder heb kunnen helpen.

Hartelijke groet, Minke

Anoniem zei

Hallo jullie hebben een mooi vakantie blog; heb onlangs jullie laatste verslag gevolgd; ook de andere van eerdere jaren; las vanavond op camperforum dat jullie begin juni naar Zweden afreizen. Wij zijn van plan om 31 mei te vertrekken. Reisdoel Vilhelmina-route en het gebied rondom Funasdalen. Tijdens onze Noorwegen reizen hebben we dit in vogelvlucht bekenen en willen het nu als vakantiebestemming. De heenreis gaan we over de brug naar Malmo; in 2010 (Lofoten)hebben we Putgarden en Helsingborg genomen; tijdens onze Noordkaap-reis heen veerdienst Kiel - Gotenburg terug via de brug. Maar helaas is dit geen antwoord op jullie vraag; sorry hiervoor, maar het was leuk te lezen dat jullie ook dezelfde bestemming hebben. Veel plezier bij de voorbereiding; misschien zien we elkaar nog eens. Groet Herman en Ria (r.beekhuis@kpnmail.nl en camperforum heribe).

op pad zei

Lekker weerop pad. Even iets over camping Les Iles. Ik kom daar al 30 jaar.Sinds een paar jaar is de naastgelegen camping erbij getrokken en dat gedeelte heeft minder sfeer. Geniet maar van het mooie Frankrijk. Tip: ga langs Oradour sur Glane heel indrukwekkend.Staat in de Acsi.Gr.Nick en Joke

Anoniem zei

nog altijd een leuke site om te lezen, profiteerd er maar van.
Jos en Diane

Jielus Hendrik Kuijntjes zei

Leuk om te lezen en ook heel leuk dat het echt actueel is. Dat maakt het veel interessanter omdat je niet terug in de tijd hoeft. Maar aan de andere kant heb ik ook wat tips. Het wordt na een paar verhalen een beetje droog om te lezen. Een opsomming van wegnummers en de gepasseerde bezienswaardigheden voeren de boventoon. Probeer eens wat dieper in het camperleven te gaan. De realiteit, ook de minder leuke kanten, maar ook de gewone dagelijkse dingen. Wat jullie eten en drinken bijvoorbeeld. Een kijkje in de camper wanneer je een paar maanden onderweg bent. Probeer een zo natuurgetrouw beeld te vormen zodat mensen die ook aan een camper denken een goed beeld krijgen wat er allemaal bij komt kijken. Ik hoop dat het volgende week beter weer is en ik kijk uit naar de volgende verhalen.

Travel safe, travelsandtroubles.com, Jielus

Anoniem zei

Hoi Simon en Minke,
Lang niet sproken, een 'eeuw' al niet meer gezien, maar af en toe volg ik jullie blog nog steeds. Blijf nieuwsgierig hoe het met jullie vergaat.
Al is het weer (volgens jullie laatste bericht) in Scandinavië schijnbaar minder dan hier...het is daar wel prachtig hoor! Heel veel plezier nog en tot...ooit maar weer. Met groet, Marcel

Anoniem zei

Hallo familie, wat beleven en zien jullie weer veel. In 2010 hebben wij ongeveer dezelfde route op de Lofoten en Vesteralen gereden maar helaas wij hadden daar voor de 2e keer ook weer slecht weer. De eerste keer dat wij daar waren was in 2005, terugreis van de Noordkaap, ook toen slecht weer. In 2010 zijn we vanuit de Lofoten overgestoken naar Zweden, via de Wildernisroute en Funasdalen waar we nog een mooie warme week hadden. Afgelopen juni waren we alleen in Zweden en hebben bezocht wat we toen in vogelvlucht van Zweden hadden gezien. Geniet nog van jullie reis en we volgen het met plezier. Groet Herman en Ria uit Gorssel

Anoniem zei

Beste mensen, we hebben genoten van jullie reisverslagen. We hebben net de Lofoten reis achter de rug en hebben veel dezelfde plaatsen bezocht kortom zeer herkenbaar.
Onze complimenten voor de leuke verhalen !

Vriendelijke groeten van Els en Wil Cox' Roermond

theunis en riemie zei

Wij hebben Julie weer gevolgd en weer genoten van deze reisverslagen ,en hopen maar dat er nog veel reizen mogen komen met mooie verslagen. groeten theunis en riemie. http://theunisenriemie.jouwweb.nl/

Henk en trijn Seinstra zei

hallo beste mensen heb jullie syte gelezen heel mooi
Vooral de overwinteringreizen intereren ons wij gaan beginn 2014 het ook eens proberen Nu mijn vraag Waar is de Geitenwei ,en wat zijn daar de coordinaten van .Groten van henk en Trijn

ROXANNE II zei

Hallo Henk en Triin,

De Geitenwei (zoals alle camperaars die plek noemen) is bij een vervallen boerderijtje in de omgeving van Puerto de Mazarron (N. 37'32.147 / W. 001'22.464).
Wens jullie alvast een mooie reis.
Groet, Minke

Anoniem zei

wie gaat er langer dan drie maanden op reis en hoe doe je het met de reisverzekering? deze is namelijk niet langer dan drie maanden mogelijk.

ROXANNE II zei

Wij zijn verzekerd bij de NKC en hebben een doorlopende reisverzekering met een aaneengesloten dekking van180 dagen! Kijk maar bij http://www.nkc.nl/index.php?cms%5BcategoryID%5D=276

Evelyn zei

Erg leuk om hier in Zuid Afrika jullie blog te lezen! Ik ben zelf ook bezig om een blog te maken, wij hopen eind volgend jaar een lange trip te gaan maken. Nu vind ik jullie gastenboek erg praktisch: dat je direct naar het 'reactie plaatsen' gelinkt wordt en je dus niet eerst 240 reacties door moet scrollen voor je daar bent. Zou je mij willen uitleggen hoe je dat hebt gemaakt? Ik hoop het! Groetjes, Evelyn (evelyn.veringa@gmail.com)

Anoniem zei

Dag Minke en Simon,
We hebben jullie gemist in Guardias Viejas. Het was er stil en veel wind. Goed 2014 en veel reisplezier.
Piet en elly toesjoeranroet

Piet en Elly toesjoeranroet zei

Hoi Minke en Simon,
Jullie berichtje ontvangen. Wij zijn 7 januari overgestoken naar Marokko. Komen begin maart weer naar Spanje. Hopen jullie dan nog even te zien. Fijne tijd vanuit een zeer warm Zagora

Ina zei

Wat een GE-WEL-DIG mooi reisverslag van een,volgens mij,heerlijke reis!! Heb een uurtje of 2 hiermee doorgebracht....en ik heb ervan genoten!!! Ik kom zeker nog eens terug hier of op jullie website...er staan leuke dingen op heb ik gezien, en wellicht kan ik er wat interessante tips uit halen... Wij gaan dit jaar voor het eerst naar Griekenland (Chalkidiki) maar ik moet zeggen,na het lezen van jullie reisverslag, "trekt"Turkije ook!!!! Geweldig bedankt voor het met ons allen delen van jullie ervaring!! groet,Peter en Ina

ROXANNE II zei

Graag gedaan!!

Piet en Elly toesjoeranroet zei

Minke en Simon,

Bekende plekjes lezen we in jullie blog. Nu nog even wat graadjes erbij, dan komen we weer terug. Zien jullie vast in Guardia Viegas. Lieve groet uit Marokko

Berry zei

Hallo Simon en Minke,

Graag zou ik een linkruil willen maken met http://www.onzereiservaringen.nl/camper/camper_index.html Nog heel veel camperplezier. Groeten van Berry en Wilma.

peter zei

hoi Simon en Minke.
Allereerst de complimenten over jullie site ziet er erg leuk uit kijk bijna iedere week.
Wij zijn een beginnend camperstel en zouden het ook graag zoals jullie het op een site willen zetten zodat het thuisfront ook mee kan genieten.
Maar hoe doe je dat kan je mijn enige uitleg geven waar ik een gratis site kan maken etc.

Groetjes Peter en Karin

ROXANNE II zei

Hallo Karin en Peter,

Helaas kan ik jullie niet verder helpen, bij de start van onze site heeft onze jongste zoon het grootste aandeel gehad en als ik er niet uitkom is hij mijn steun en toeverlaat. De basis hebben we ooit gevonden via Google, misschien dat jullie daar ook iets kunnen vinden. Wij hebben een gratis Blogspot account, kijk daar eens.

Succes gewenst, Minke

Anoniem zei

Regelmatig kijk ik op jullie site.
Geweldige foto's en mooie verhalen.
Al enige jaren gaan ook wij tijdens de zomervakantie met een camper op pad....geweldig!
Afgelopen zondag, 25 mei, was ik al op tijd aan het fietsen en kwam langs de camperplaats in Assen en zag zowaar Roxanne staan.
Mooi dat jullie genoten hebben van het prachtige Drentse landschap.
Nog veel veilige camper kilometers toegewenst en zal jullie reizen blijven volgen.

Groet,

Gerald
(Vries).

Piet en Elly toesjoeranroet zei

Hoi Minke en Simon,
Jullie foto van Cappadocie is zo mooi. Jullie vinden het toch niet vervelend, dat we hem (met jullie naam erbij) geleend hebben?
We hebben jullie verslag helemaal doorgespit. Hebben jullie voor ons coördinaten van alle heerlijke plekjes in Turkije? Daar zouden we erg blij mee zijn.
Lieve groet en veel camperplezier dit en volgende jaren. We komen elkaar beslist nog eens tegen

Piet en Elly zei

Lieve Minke en Simon,
Dan rijden jullie naar Maassluis bijna langs onze mooie stad Leerdam aan de Linge. We hadden jullie graag Leerdam laten zien. Volgende keer even bellen hoor.
Fijne reis. Ik heb jullie weblog aan onze vriendin Franka gemaild. Zij zijn echte Anglofielen. Brengen elk jaar hun vakantie door in Frankrijk en Franka is lerares Engels op een middelbare school in Leerdam.
Zij vinden het erg leuk jullie reis ook te volgen. Have fun en tot later

Anoniem zei

Hoe gaat 't met Simon en Minke? Berichten uit Schotland stoppen op 5 juli, zijn wat ongerust eigenlijk. Groeten Annie en Dick Zoetermeer

ROXANNE II zei

Hallo Annie en Dick,

Maak je vooral geen zorgen, het gaat uitstekend met ons, hebben een hele mooie reis. De laptop heeft kuren en kan niet meer bij mijn programma's komen, kan mijn verslag dus niet plaatsen, moet helaas wachten tot we weer thuis zijn.

Groet uit een prachtig Schotland

piet en elly zei

Hoi Minke en Simon, gelukkig lezen we nu wat er is. Een leptop met kuren is vervelend, maar gelukkig gaat het jullie goed, Fijne reis verder en tot horens

Anoniem zei

Als trouw lezer van jullie blog, maakte ik me ook al wat zorgen, maar gelukkig gaat het dus goed. En Minke, een nieuwe laptop gekregen op je verjaardag...? Groet uit Makkum, Marcel

Anoniem zei

Waar zijn jullie?

Unknown zei

Hallo Simon en Minke,

Ik heb onlangs een leuke brief gehad van uw kleinzoon. Hier zat een leuke foto bij en nog een leuk cadeautje. Echter was de envelop snel verdwenen waardoor ik niks terug kon sturen, vandaar dat ik het langs deze weg doe. Ik wil hem heel erg bedanken voor de mooie foto en het armbandje. En ik wens hem nog veel plezier met het wielrentenue.

Groetjes Marijn Velt

Anoniem zei

Mooi Blog Kom ook eens langs op de camperplaats met 15000m2 aan bloemweide.
www.indeverte.nl Tot ziens

elly zei

Wat een leuke weblog hebben jullie. Wij gaan 17 Jan richting Spanje en daarna willen we voor het eerst naar schotland dus geniet ik van jullie verhalen en foto's;
Groet Elly

simon en griet zei

Prachtig verzorgde site!

Unknown zei

Hallo Simon & Minke,
Wat hebben wij genoten van jullie verslag over Schotland, nu gaan wij deze zomer er naar toe en ik heb denk ik een leuke route uitgestippeld ook willen wij Fort George aandoen en dan overnachten op dezelfde plek als waar jullie hebben gestaan maar met jullie coördinaten kom ik er niet uit kun je mij vertellen of de parkeerplaats tussen cullen en fort george ligt of tussen fort george en invernes of nog beter misschien heb je een straat naam of weg nummer. Alvast bedankt Elly & Jan ons emailadres is jan.ellyvandenberg@gmail.com

Reizen met de Camper zei

Hallo mevrouw en mijnheer ik vind het een heel mooi blog.
Met mooie verhalen, ik lees regelmatig dat u het weerbericht kijkt of op internet.
Ik ben beginnende camperraar nu is mijn vraag wat moet je hebben voor in spanje te internetten. Mvg jan

Reizen met de Camper zei

Als ik vragen mag hoe internet u onderweg in spanje
Mvg jan

ROXANNE II zei

Hallo Jan,

Wij maken gebruik, daar waar het kan, van een vrije Wifi bijvoorbeeld in een restaurant en daarnaast hebben we ook een Prepago Internet Móvil kaartje van de Carrefour.
Kijk hiervoor op: http://www.carrefour.es/telecom/internet%2Dmovil%2Dprepago/tarifa%2Ddiaria/

Hartelijk groet, Minke

Willy zei

Al een paar jaar volg ik jullie op de diverse camperreizen en vind dat nog steeds heel erg leuk. De route die jullie nu door België reden is voor ons heel bekend want wij gaan 9 van de 10 keer via die route naar het zuiden. De route om Barcelona staat genoteerd, gaan we zeker ook uitproberen. Een hele goede reis verder en we blijven jullie met veel belangstelling volgen.

Anoniem zei

Leuk jullie vakantie blog ik ben 52 en heb ook een camper, en zou bijna wensen dat ik 67 was om ook te gaan overwinteren.
Ik vind het toch fijn dat je er toe aangezet hebt om toch weer te bloggen.
Leuk en informatief geschreven.
Groetjes van John uit het Amsterdamse
Groetjes van John uit het Amsterdamse.

Anoniem zei

Dag Simon en Minke,
Ik ontdek zo juist jullie blog en ga lekker lezen en hoop inspiratie op te doen.
Wij zijn beginnende camperaars.
Groeten, Jan

ROXANNE II zei

Hallo Jan,
ik hoop dat je wat aan onze verhalen hebt. Wens je veel leesplezier en heel veel mooie camperreizen.
Groet, Minke

Luc Hurckmans zei

Hallo Simon & Minke,
Wij zijn Luc&Nadine uit Belgie en zijn sinds kort ook eigenaar van een kamper,en vol bewondering over uw side.
Wij volgen met veel interesse uw reisverslag over jullie winterreis naar Spanje en denken dit volgend jaar ook eens te gaan doen in de Winter.
Langer dan 2 weken zijn we nog niet weg geweest met onze Burstner Ixeo Time maar het 1é jaar was dan ook een leerjaar want alles was nieuw voor ons,we hebben hiervoor nooit gekampeerd.
Groeten, luchurckmans@hotmail.com

ROXANNE II zei

Hallo Luc en Nadine,
Wij wensen jullie heel veel camperplezier en heel veel mooie reizen!
Hartelijke groet, Simon en Minke

Piet en Elly zei

Hoi Simon en Minke,
We zullen elkaar dit jaar weer niet zien. Volgende week komt onze dochter en onze kleinzoon. Daarna gaan we de 23e naar Nederland terug. Mijn moeder (91) is gevallen en het gaat niet echt goed.

Veel plezier jullie in Alcazares (heerlijk plekje) en misschien tot ergens dit jaar,

liefs van Piet en mij

Slakopreis zei

Goedemorgen Simon en Minke,

Op internet vond ik uw site met reisverhalen, waar we zeker tips uit zullen halen voor een toekomstige reis naar Marokko.

Zelf maakten wij met onze camper reizen naar Schotland, Portugal en Noorwegen. Met onze (toen nog) caravan maakten we lange reizen naar Sicilië en Griekenland. Ook maakten we drie camperreizen door Amerika.
Tijdens al deze reizen schreven we onderweg een blog voor vooral familie. Na thuiskomst bouwde ik de blogs om tot een chronologisch reisverhaal.
Ik probeer zo veel mogelijk zo te schrijven dat het voor anderen ook interessant is. Tegenwoordig voeg ik ook hier en daar nuttige linkjes toe. Deze zomer volgt het blog/reisverslag van onze reis naar de West-Balkan en Albanië.

Al die blogs/reisverslagen hebben we inmiddels aan een overkoepelende site gehangen: www.slakopreis.nl .

In een lijst met informatieve en interessante sites heb ik jullie site toegevoegd.
Mijn vraag is of jullie onze site zouden willen toevoegen aan jullie lijst met nuttige links.

Bij voorbaat dank en veel reisplezier nu en in de toekomst.

Verder heb ik nog een technische vraag m.b.t. blogspot, waar jullie ook mee werken. Ik vind het idee van een gastenboek heel leuk maar hoe hebben jullie dat gerealiseerd? Misschien kun je me daarover een mailtje sturen via slakopreis@gmail.com?

Bedankt alvast.

met vriendelijke groet,

job en trudy wehrmeijer

Hen Smeets zei

Wat een mooie site...geweldige foto's en mooie verhalen erbij.
Hier kan ik nou echt van genieten , houden zo..!!

ROXANNE II zei

Dank je wel Hen!
Ik vind het leuk om te doen!

Minke

Piet en Elly zei

Hoi Minke en Simon,

Net weer een beetje bijgelezen in jullie blog. Inmiddels zij jullie thuis. Welkom thuis. Vast heerlijk alle kinderen en kleinkinderen weer te zien.

Lieve groet van ons uit La Marina

Unknown zei

Leuk, ik kijk ook graag naar andere reisblogs. Zo kunnen we altijd wel iets veranderen aan de onze he :-)

Piet en Elly zei

Hoi Minke en Simon,
Wat is het toch overal mooi. Ook deze reis in Duitsland weer prachtige plekjes. Genoten van het lekker geschreven verslag. Ik las, dat jullie bij de Mac in Duitsland vrije wifi hadden. Ik had daar vorig jaar problemen, omdat je de code alleen op een Duits mobielnr kreeg. Is dat niet meer zo?

corinna zei

Hoi, jullie twee !!
Wij,mijn man en ik lezen graag jullie verhalen. En genieten er van.

Anoniem zei

Mooie website en goeie verhalen!
Groetjes, Giely
www.crazy-horse.nl

Anoniem zei

Als actieve camperaars lezen wij graag dit soort camperervaringen. Het zou nóg leuker zijn naast info over de camper-, overnachtingsplaats ook de GPS nummers in het verslag te zetten. Kunnen wij ook ons plezier er mee doen!
Goede reis en gezond weer thuis!
Liesbeth en Jacques Eijpe (jacques.eijpe@gmail.com)

Pieter van Boxtel zei

Hallo Simon en Minke,
Met plezier jullie Schotlandreis gelezen. Wij gaan in april a.s. en willen voor een groot deel vrij staan met de camper. Hoe deden jullie het met het legen van toilet en vuil en schoon water?
Hartelijke groet, Liesbeth en Pieter

Unknown zei

Hi Minke & Simone,

Wat leuk om jullie camper verhalen te lezen en wat hebben jullie al veel gezien! Sinds oktober 2015 zijn wij voor het eerst (camper broekies) vertrokken met onze camper. Inmiddels hebben we Frankrijk, Andorra, Spanje en Portugal bezocht. Over twee weken maken we de oversteek naar Marokko.

Onze avonturen en verhalen zijn te volgen op http://www.reizenin.net/.


Groeten vanuit Portugal,
Lars & Dasja

Pieter van Boxtel zei

Hallo Simon en Minke,

Een prachtig reisverslag van Schotland. Wij gaan in april a.s. Wij willen in ieder geval 'vrij' gaan staan. Kan je overal gemakkelijk je toilet legen en vuil en schoon water legen/vullen?

Anoniem zei

Hola is alles wel goed met jullie?
Geen Spanje dit jaar?? Groeten Annie en Dick Zoetermeer ,Gouda ,Spanje .XX

Anoniem zei

Hoe is 't met jullie???
Erg stil Annie en Dick zoetermeerxx

ria51 zei

Hallo Simon en Minke. zojuist ingelogd op jullie site. ziet er leuk uit. wij gaan komend mei/juni ook naar schotland. zijn jullie onderweg op jullie route erg smalle wegen tegengekomen? Wordt het veel kras en poetswerk? vind geen mailadres van jullie, daarom via gastenboek. gr. ria-vissers@hotmail.com

Anoniem zei

Vorige weken al ontelbare keren ingelogd op jullie mooie site,hongerig naar nieuwe avonturen. We wachten geduldig nog wat af......

piet en Elly zei

Hoi Minke en Simon,

Zijn jullie in Spanje?
Liefs
Piet en Elly

dijkstra zei

Hallo Fam.Sas superleuke site hebben jullie ! Wij hebben ook sinds 2 jaar een i 574 en die voldoet prima iets smaller en behoorlijk zuinig.
Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar de huidige km stand van uw camper?
groetnis Fam S.Dijkstra Minnertsga

Marilee zei

Hallo Simon en Minke, lees regelmatig jullie geweldige site. Ik krijg nu ineens een mailtje van ene Obrist over makkelijk geld lenen zonder navraag enz enz.. Weten jullie wie dat is ? Vreemd dat ik daar een mail over krijgt via jullie site. Groetjes en veel plezier.

Frans en Lilian zei

Hoi Simon en Minke,
binnenkort vertrekken wij naar de Costa Verde, naar Noja om precies te zijn. Een voor ons totaal onbekende streek. Ik heb er zin in, mede door jullie fantastische verhalen en foto's.

Unknown zei

Ik lees graag jullie reisverhalen, maar ik zie geen nieuwe. Ik hoop dat alles goed gaat met jullie. Grtjes Sylvia

Unknown zei

Ik lees graag jullie reisverhalen, maar ik zie geen nieuwe. Ik hoop dat alles goed gaat met jullie. Grtjes Sylvia

Roelie Demmink zei

Wauw geweldige site. Leuk om jullie verhalen te.lezen. dit inspireert mij enorm om dit ook te gaan doen. Ga vooral door met jullie verhalen. Een document voor het leven. Groetjes Roelie

Pieter van Dee zei

Met heel veel plezier hebben we het verslag van Schotland gelezen. Erg leuk en wij hebben zeker wat leuke ideetjes opgedaan. Maar misschien mogen we een vraagje aan jullie stellen.
Wellicht hebben jullie tijdens jullie reizen ook de beschikking over WiFi. Wifi is voor ons erg belangrijk omdat wij via het internet aanvragen binnenkrijgen om een kamer in ons Guesthouse in Indonesie te huren. Elke dag komen er wel vragen en boekingen op ons af. In Indonesie is het zo dat we een kaartje kopen van een plaatselijk provider. Is er ook zo'n soort kaartje (sim) te verkrijgen in Engeland en zo ja wat zou dan de beste zijn. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Pieter en Wil van Dee

Pieter van Dee zei

Met heel veel plezier hebben we het verslag van Schotland gelezen. Erg leuk en wij hebben zeker wat leuke ideetjes opgedaan. Maar misschien mogen we een vraagje aan jullie stellen.
Wellicht hebben jullie tijdens jullie reizen ook de beschikking over WiFi. Wifi is voor ons erg belangrijk omdat wij via het internet aanvragen binnenkrijgen om een kamer in ons Guesthouse in Indonesie te huren. Elke dag komen er wel vragen en boekingen op ons af. In Indonesie is het zo dat we een kaartje kopen van een plaatselijk provider. Is er ook zo'n soort kaartje (sim) te verkrijgen in Engeland en zo ja wat zou dan de beste zijn. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Pieter en Wil van Dee

Unknown zei

lieve mensen ,hoe gaat 't ,wij bewonderen en missen jullie.
Vriendelijke groeten Annie en Dick van Opijnen

Unknown zei

Mooie reis hebben jullie gemaakt.wij gaan in juni 6weken zo'n ronde doen dus was heel interessant om te spieken.
Hoe hebben jullie het met gas gedaan???

Unknown zei

We starten met het camperavontuur... graag willen we wat info mbt een reis naar Duitsland richting Stuttgart. Kunt U ons voorbereiden hiermee? Dankjewel! Groeten.

henricaajaja zei

prachtig zoals je je camper ervaringen beschrijft .. mn complimenten.. groeten van leo en henny. ook camperaars..

Unknown zei

Leuk fotoverslag van jullie Schotlandreis.
Gr,
Bart

Anoniem zei

Hallo Minke en Simon, wij hebben jullie verslag gebruikt voor onze camperreis naar Noorwegen. bedankt voor alle mooie plekjes en tips.
we hebben genoten.
Ria 2017

Unknown zei

Hoe is t nou met jullie,Annie en Dick uit Zoetermeer
burstner camper ,sterke denk ik .

Xander Sas zei

Simon en Minke Sas hebben prachtige reizen gemaakt met hun camper, totdat begin december 2015 de gezondheidstoestand van Minke hier helaas een einde maakte. Inmiddels zijn zowel Simon als Minke helaas beiden overleden.

We hebben ervoor gekozen om deze site in stand te houden als nagedachtenis, en als archief van hun prachtige verhalen en foto's zodat een ieder hiervan kan blijven genieten.

Xander en Robin Sas, zoons van Simon en Minke.

Unknown zei

Beste zonen van Simon en Minke, ik ben in shock. Ik bleef maar zoeken of ze ergens onder een andere naam hun reisverslagen aan het posten waren. Ik vond het altijd heerlijk om hun belevenissen te volgen. Wat een vreselijk nieuws, hoewel dit al in 2015 was. Liefs Sylvia

Karin en Peter zei

Met schrik lees ik het bericht op de homepage. Gecondoleerd en wat een mooi en goed gebaar om hun vele reizen zo beschikbaar te laten. Zelf camperaar volgde ik hun reizen met groot genoegen en reed als het ware soms mee op hun etapes in gedachten.

Unknown zei

Hallo lieve mensen,wij zijn Dick en Annie van Opijnen,zijn nu beide 70 jaar en volgden Minke en Simon al 10-11 jaar ,hebben van hun leren camperen ,vooral de sport om op gratis plekken te verblijven. Hebben ze even gesproken b.v in Spanje diverse keren ,en Gouda enz. Daar ze altijd al met andere waren,drongen we ons niet op,altijd reisden ze met ons mee onderweg,wat hadden ze een lef... al die reizen zo veel genoten en beleefd hebben ze .Wat een mooi leven hadden ze,wij wensen jullie allen veel sterkte met het verlies,ze zijn vast weer SAMEN opzoek naar mooie plekken. Vriendelijke groeten van Annie en Dick uit Zoetermeer.

lapo microfinance zei

Bij LAPO MICROFINANCE Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen tegen een rentevoet van 2% per jaar ,, Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf op te starten, een schuldlening? een auto of een huis kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, want we bieden allerlei soorten leningen tegen een lage en betaalbare rentevoet van 2%, zonder onderpand en zonder kredietcontrole. ANTWOORD OP MAIL: lapofunding960@gmail.com - Met vriendelijke groet



Bij LAPO MICROFINANCE Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen tegen een rentevoet van 2% per jaar ,, Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf op te starten, een schuldlening? een auto of een huis kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, want we bieden allerlei soorten leningen tegen een lage en betaalbare rentevoet van 2%, zonder onderpand en zonder kredietcontrole. ANTWOORD OP MAIL: lapofunding960@gmail.com - Met vriendelijke groet




Bij LAPO MICROFINANCE Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen tegen een rentevoet van 2% per jaar ,, Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf op te starten, een schuldlening? een auto of een huis kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, want we bieden allerlei soorten leningen tegen een lage en betaalbare rentevoet van 2%, zonder onderpand en zonder kredietcontrole. ANTWOORD OP MAIL: lapofunding960@gmail.com - Met vriendelijke groet

Williams zei

Heb je een lening nodig? Bent u online op zoek geweest naar een legitieme en echte lening om uw rekeningen te betalen of een eigen bedrijf te starten? Bent u afgewezen door uw bank of andere online geldschieter? Hier is een plaats waar u SNEL en GEMAKKELIJK LENING kunt krijgen zonder enige vertraging of probleem, meld u vandaag aan en neem contact met ons op via e-mail (paydayloanservices990@gmail.com) of WhatsApp (+13479806601) voor meer informatie en ontvang uw geld zo snel mogelijk met elk bedrag dat u vandaag als lening nodig heeft.

Williams zei

Heb je een lening nodig? Bent u online op zoek geweest naar een legitieme en echte lening om uw rekeningen te betalen of een eigen bedrijf te starten? Bent u afgewezen door uw bank of andere online geldschieter? Hier is een plaats waar u SNEL en GEMAKKELIJK LENING kunt krijgen zonder enige vertraging of probleem, meld u vandaag aan en neem contact met ons op via e-mail (paydayloanservices990@gmail.com) of WhatsApp (+13479806601) voor meer informatie en ontvang uw geld zo snel mogelijk met elk bedrag dat u vandaag als lening nodig heeft.

Williams zei

Hallo, wij zijn een geregistreerd en gecertificeerd leningsbedrijf dat de beste oplossing biedt voor uw financiële probleem. Heeft u geld nodig voor het project, het bedrijfsleven, belastingen, rekeningen en vele andere redenen, onze leningen zijn eenvoudig en goedkoop. Neem vandaag nog contact met ons op. we kunnen elke lening regelen die overeenkomt met uw budget, we geven een lening van minimaal $ 5000 vijfduizend Amerikaanse dollars, maximaal $ 10.000.000 tien miljoen Amerikaanse dollars zo laag als 2% rente, neem contact met ons op als u vandaag een lening nodig hebt via e- mail: paydayloanservices990@gmail.com of WhatsApp +13479806601

Anoniem zei

IK GEEF BENJAMIN DOUGLAS EEN KANS OM ALLEEN ALS ANDEREN TE FALEN: MAAR HIJ LEVERDE ME
VERKEERD DOOR ME EEN LENING TE VERLENEN [e-mail douglasloanfirm2@gmail.com]

Het krioelt er echt van oplichters op internet, echt niet normaal. In een
week verloor ik $ 5.200 voor betalingen. Ik had navraag gedaan bij Dandy Cash.com
en het kwam gewoon teleurgesteld. Ik ben het slachtoffer geweest van verschillende leenmaatschappijen die
scamde me totdat ik eindelijk iemand vond die nog steeds eerlijk was Benjamin Douglas
[douglasloanfirm2@gmail.com]
Eerlijk gezegd dacht ik dat het net zo zou gaan als die voor hem, ik
was een beetje aarzelend en sceptisch, maar gezien de afnemende situatie
van mijn leven in het algemeen, had ik geen andere keuze dan door te gaan met
de lening met Benjamin en verwachtte dat hij zou falen; dus ik nam het risico toch en
Ik kon verrassend $ 55.000 van hem lenen. Daarom smeek ik
en om jou daar te vragen die waarschijnlijk in een vergelijkbare situatie verkeren
financiële puinhoop om zaken te doen met Benjamin Douglas of anders riskeerde gescheurd
af zoals die voordat Douglas mij aandeed en wegrennen met mijn hard verdiende
geld. Benjamin Douglas is de enige die ik vertrouw omdat hij mij de lening heeft gegeven
nodig waren als anderen faalden, neem dan niemand anders contact op dan Douglas
omdat ze oplichters zijn die zich voordoen als kredietverstrekkers, scheuren ze mensen
van hun hard verdiende geld, zoekt de Amerikaanse procureur-generaal
deze jongens om hen te straffen voor hun slechte daad. dus neem geen contact op met deze jongens
en daardoor hun snode ondeugden in onze samenleving promoten, zullen ze dat alleen doen
je afzetten zoals ze met mij deden. VOOR UW VEILIGHEID EN GOED CONTACT BENJAMIN
DOUGLAS op [email douglasloanfirm2@gmail.com]

elodie yannick zei

Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit België, Luik, enkele weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250, had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 van Kathy Finance Inc. kreeg na het lezen van de post. Ik besloot contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun leningrente is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort .

Ik wil mijn diepe dankbaarheid uitspreken en ook de kredietzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige kredietzoekers op te lichten, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

Jouw,
Elodie Yannick.

elodie yannick zei

Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit België, Luik, enkele weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250, had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 van Kathy Finance Inc. kreeg na het lezen van de post. Ik besloot contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun leningrente is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort .

Ik wil mijn diepe dankbaarheid uitspreken en ook de kredietzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige kredietzoekers op te lichten, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

Jouw,
Elodie Yannick.

Fenna zei

Hallo, mijn naam is Fenna, dankzij mevrouw Judith van wema legitieme leningen voor het lenen van mij een lening van € 4000. Ik heb een lening gekregen om mijn medische rekeningen te betalen, om al mijn schulden te betalen. Wema legitieme lening is een betrouwbaar bedrijf, neem vandaag nog contact met hen op via e-mail op wemalegitloan@gmail.com voor uw betrouwbare leningen
Vriendelijke groeten.
Fenna

elodie yannick zei

Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit België, Luik, enkele weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250 had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 van Kathy Finance Inc. kreeg na het lezen van de post. Ik besloot contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun leningrente is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort .

Ik wil mijn diepe dankbaarheid uitspreken en ook de kredietzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige kredietzoekers op te lichten, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

Jouw,
Elodie Yannick.

Williams zei

Ik ben zo blij dat ik een lening van 2% rente heb gekregen van een geldschieter die me helpt met mijn lening. Het was ongelooflijk hoe ik een lening van $ 80.000,00 kreeg. Ik heb een andere dienst geprobeerd, maar ik kon nooit een lening krijgen van die dienst. sommigen van hen zullen me vragen om veel documenten in te vullen en aan het eind van de dag zal het niet goed aflopen. maar ik ben blij na het voldoen aan Payday-leningen, ik kon mijn lening van $ 80.000,00 krijgen nu mijn bedrijf goed gaat en ik wil jullie dit allemaal laten weten omdat ze snel en 100% betrouwbaar zijn. nu betaal ik de lening terug die ik van het bedrijf heb gekregen (flitskredieten), neem contact met hen op als dat nodig is, via e-mail: {paydayloanservices990@gmail.com} of whatsapp op: +13479806601 voor meer informatie bedankt.

elodie yannick zei

Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250 had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun rentetarief is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort .

Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen en ook de leningzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

Uw,
Elodie Yannick.

elodie yannick zei

Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250 had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun rentetarief is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort .

Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen en ook de leningzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

Uw,
Elodie Yannick.

elodie yannick zei

Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250 had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun rentetarief is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort .

Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen en ook de leningzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

Uw,
Elodie Yannick.

pelaburan najwa mohammed zei

Beroep: Vastgoed / horeca
functie: algemeen directeur
Naam: Najwa Mohammed
Stad: Miri, Malaysia
Mijn lening kreeg ik: $10,5 miljoen
rentevoet: 1%
Mijn e-mail: najwamohammed369@gmail.com

Hallo, ik dank allah almight voor de vriendelijkheid en zegeningen die ik kreeg van AASIMAHA ADILA LOAN FIRM dit jaar 2020, ik wil dat we dit medium mijn moslims in Maleisië laten, vorig jaar heb ik vaak een lening aangevraagd en ik ben dom, dit jaar Terwijl ik mijn zakelijk nieuws in Aljazeera bekeek, zag ik de naam AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM in een interview waarin ze hun pakketten uitlegden en hoe ze leningen en liefdadigheidsfondsen verstrekken aan degenen die dit jaar een bedrijf willen starten. Dus ik luisterde en nam contact met hen op met hun contacten op televisie, ik vroeg $ 10,5 miljoen aan, tegen een tarief van 1% en mijn lening werd goedgekeurd en ik kreeg mijn lening zo gemakkelijk mogelijk. Ik kreeg mijn lening en investeerde verder in het bezit van mijn man. Mijn man komt uit Indonesië, de overstroming die ons ouderlijk huis in Jakarta trof, sinds we de lening kregen, hebben we veel dingen geregeld en de bankschuld betaald. Als u een echte en legitieme leningmaatschappij wilt, kunt u zich nu aanmelden en uw lening krijgen. jezelf sterk te zijn en nooit op te geven. Hoe meer je valt, hoe sterker je wordt. Geef nooit op, wat er ook gebeurt. Doe een belofte aan je droom alsof je die aan je kind belooft. Ik hoop dat je een groter jaar hebt. Misschien zegene god ze god

ALSTUBLIEFT NU
E-mail****aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

pelaburan najwa mohammed zei

Beroep: Vastgoed / horeca
functie: algemeen directeur
Naam: Najwa Mohammed
Stad: Miri, Malaysia
Mijn lening kreeg ik: $10,5 miljoen
rentevoet: 1%
Mijn e-mail: najwamohammed369@gmail.com

Hallo, ik dank allah almight voor de vriendelijkheid en zegeningen die ik kreeg van AASIMAHA ADILA LOAN FIRM dit jaar 2020, ik wil dat we dit medium mijn moslims in Maleisië laten, vorig jaar heb ik vaak een lening aangevraagd en ik ben dom, dit jaar Terwijl ik mijn zakelijk nieuws in Aljazeera bekeek, zag ik de naam AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM in een interview waarin ze hun pakketten uitlegden en hoe ze leningen en liefdadigheidsfondsen verstrekken aan degenen die dit jaar een bedrijf willen starten. Dus ik luisterde en nam contact met hen op met hun contacten op televisie, ik vroeg $ 10,5 miljoen aan, tegen een tarief van 1% en mijn lening werd goedgekeurd en ik kreeg mijn lening zo gemakkelijk mogelijk. Ik kreeg mijn lening en investeerde verder in het bezit van mijn man. Mijn man komt uit Indonesië, de overstroming die ons ouderlijk huis in Jakarta trof, sinds we de lening kregen, hebben we veel dingen geregeld en de bankschuld betaald. Als u een echte en legitieme leningmaatschappij wilt, kunt u zich nu aanmelden en uw lening krijgen. jezelf sterk te zijn en nooit op te geven. Hoe meer je valt, hoe sterker je wordt. Geef nooit op, wat er ook gebeurt. Doe een belofte aan je droom alsof je die aan je kind belooft. Ik hoop dat je een groter jaar hebt. Misschien zegene god ze god

ALSTUBLIEFT NU
E-mail****aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

hendi Zikri didi zei

Naam: __ Hendi Zikri Didi
Plaats: _________________ Melacca, Maleisië
banen: _ Ondernemers
Elke kennisgeving: ____ hendidi01@gmail.com

Hallo allemaal, wees alsjeblieft voorzichtig met het krijgen van een lening hier, ik heb veel nep-leners op internet, ik ben bedrogen, ik gaf het bijna op, totdat ik een vriend ontmoette die net een lening had aangevraagd en hij kreeg een lening zonder druk, dus stelde hij me voor om AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM te legitimeren, heb ik $1,3 miljoen dollar aangevraagd. Ik heb mijn lening minder dan 2 uur slechts 1% zonder onderpand. Ik ben erg blij dat ik ben gered van het krijgen van een slechte schuld. dus ik adviseer iedereen hier een lening nodig te hebben om contact op te nemen met AASIMAHA en ik garandeer dat u uw lening krijgt.

Applicatie / Contact Center
E-mail: ._________ aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

hendi Zikri didi zei

Naam: __ Hendi Zikri Didi
Plaats: _________________ Melacca, Maleisië
banen: _ Ondernemers
Elke kennisgeving: ____ hendidi01@gmail.com

Hallo allemaal, wees alsjeblieft voorzichtig met het krijgen van een lening hier, ik heb veel nep-leners op internet, ik ben bedrogen, ik gaf het bijna op, totdat ik een vriend ontmoette die net een lening had aangevraagd en hij kreeg een lening zonder druk, dus stelde hij me voor om AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM te legitimeren, heb ik $1,3 miljoen dollar aangevraagd. Ik heb mijn lening minder dan 2 uur slechts 1% zonder onderpand. Ik ben erg blij dat ik ben gered van het krijgen van een slechte schuld. dus ik adviseer iedereen hier een lening nodig te hebben om contact op te nemen met AASIMAHA en ik garandeer dat u uw lening krijgt.

Applicatie / Contact Center
E-mail: ._________ aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

Anoniem zei

Ik heb een tekort aan woorden voor de geweldige winst die je me in slechts een week hebt helpen verdienen met de strategie voor binaire opties. Het spijt me zo dat ik in het begin twijfelde, ik investeerde $ 200 en verdiende $ 2.500 in slechts een week, en bleef meer investeren, vandaag ben ik financieel succesvol, u kunt contact met hem opnemen via e-mail: carlose78910@gmail.com
Via whatsapp: (12166263236)
Ik raad je aan om niet te aarzelen. Hij is geweldig!!

AQL FINANCE SERVICE zei

APEX LENINGEN AANBIEDING NU VAN TOEPASSING Geachte aanvrager van een lening. Wij zijn een gecertificeerd kredietbedrijf dat leningen aanbiedt aan mensen die een lening nodig hebben.Wij verstrekken leningen voor zaken, persoonlijk, investeringen, belastingen, schulden, rekeningen, enz. Tegen een rente van 2%. zaken en u heeft kapitaal nodig? Uw hulp is eindelijk hier. We geven u al het krediet voor een goedkope en toegankelijke prijs van slechts 2%. Neem vandaag nog contact met ons op via e-mailadres
apexquickloanfinance09@gmail.com


Andre Credit Union IQ zei

Hallo allemaal, ik wil dit medium snel gebruiken om een ​​getuigenis te delen over hoe ik werd geleid naar een legitiem en echt Illuminati-lid dat mijn leven heeft getransformeerd van gras naar genade, van arm zijn tot een rijke vrouw die nu kan bogen op een gezonde en rijk leven zonder stress of financiële moeilijkheden. Na zoveel maanden proberen om lid te worden van de Illuminati en werd ik opgelicht met de som van $ 3.000.Ik werd zo wanhopig om online een lid te zijn dat niet zal bijdragen aan mijn pijn, toen besloot ik contact op te nemen met een vriend van mij die onlangs werd een lid, we bespraken de kwestie en tot onze conclusie vertelde ze me over een man genaamd Tony Vincent, die de grootmeester is in heel Afrika. Dus ik solliciteerde om gemakkelijk en zonder stress lid te worden van Illuminati en alle voorbereidingen werden getroffen om binnen twee (2) dagen lid te worden. Ik werd lid en het bedrag van $ 1,5 miljoen dollar werd op mijn bankrekening gestort, dus ik wil om iemand te adviseren die lid wil worden, moet hem bellen / WhatsApp +2349023046719 of e-mail (newmemberbenefits@gmail.com) hij weet niet of ik dit doe ik bid dat Lucifer hem zal zegenen voor de goede dingen die hij in mijn leven heeft gedaan .

anna zei

Ik wil Dalton bedanken voor het feit dat hij me een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen. totdat ik dalton bedoelde die me 43000 euro gaf om mijn schulden te consolideren als je vandaag een dringende lening nodig hebt, solliciteer via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

Jantina van Buuren Buuren zei

Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn gebroken huwelijk, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen.Ik smeekte haar maar ze weigerde en zei dat ze een besluit had genomen. Ik sprak met mijn vriend om hulp en hij vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering na 2 jaar scheiding. Ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en hij reageerde, ik deed wat hij me vertelde en ik ben erg blij dat na het volgen van Lord Bubuza instructie de scheiding werd geannuleerd, mijn vrouw smeekte mij om haar te vergeven en we leven nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, Hij heeft het voor mij gedaan en hij kan jou ook helpen.. Neem contact op met heer Bubuza via WhatsApp :: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Mussen zei

Ik raad de heer Carlos ten zeerste aan als de beste forex / bitcoin-handelaar, ik verdien wekelijks maar liefst $ 2500 met $ 200 in een week. U kunt contact met hem opnemen als u hulp nodig heeft Via whatsapp: (+12166263236) e-mail: carlose78910@gmail.com

roselyn mendoza zei

Hallo allemaal, ik zag opmerkingen van mensen die hun leningen al hadden gekregen van pure hartleningen en toen besloot ik om onder hun aanbevelingen te solliciteren en slechts een paar uur geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van € 60.000 waar ik om vroeg. dit is echt geweldig nieuws.Ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om hun aanvraag in te dienen via e-mail (trustfundloanfirm1975 @ gmail .com of WhatsApp (+12048180190) ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen die ik heb aangevraagd

elodie yannick zei

Hallo allemaal daarbuiten, ik hoop dat jullie allemaal in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, dus ik had geen andere keus dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik het slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1.850 en zat ik meer in de problemen en had ik bijna hoopte op een lening te krijgen, totdat ik een online post vond.De post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit Kansas, die getuigt van hoe ze $ 480.000,00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post.Ik besloot contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningaanvraag van € 250.000,00 werd binnen 48 uur na mijn aanvraag goedgekeurd en hun leningrente is 2% mijn lening werd zonder enige weglating op mijn bankrekening gestort.

Ik wil mijn diepe dank uitspreken en ook de leningzoekers adviseren zeer waakzaam te zijn, want er zijn veel oplichters met het enige doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn ... voor die die een lening nodig hebben, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt per e-mail contact opnemen met het bedrijf: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

De jouwe,
Elodie Yannick.

Anoniem zei

WELKOM BIJ PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com het is ons doel om uitstekende professionele service te bieden.

Ben je een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf op te starten? Heb je een lening nodig om een ​​leuke Small Scale en medium business te starten? Heeft u een lage credit score en vindt u het moeilijk om een ​​kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen ?.

Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om in een handomdraai te krijgen wat u nodig hebt. Verlaag uw betalingen om de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties, tot onderwijs, tot unieke aankopen

We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: persoonlijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, bedrijfsleningen, opleidingsleningen, hypothecaire lening, ongedekte lening, hypothecaire leningen, betaaldagofficieren, studieleningen, commerciële leningen, autoleningen, investeringsleningen, Ontwikkelingsleningen, Acquisitieleningen, Bouwleningen, met een lage rente van 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen. Haal het beste uit uw familie en bezit uw droomhuis ook met ons algemene uitleenschema.

WIJ BIEDEN ALLE SOORT LENINGEN AAN - WENST VOOR BETAALBARE LENINGEN.

Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vriendelijk schrijf ons terug met de lening informatie;

BORROFOURGEGEVENS

1) Volledige namen:
2): Land
3) Adres:
4) Staat:
5) Geslacht:
6) Burgerlijke staat:
7) Beroep:
8) Telefoonnummer:
9) Maandelijks inkomen:
10) Volgende van Kin:
11) Lening vereist:
12) Leentijd:
13) Doel van de lening:
14) Specifieke datum waarop u de lening nodig hebt:

Als u geïnteresseerd bent om een ​​lening te krijgen, schrijft u ons dan vriendelijk met de vereiste lening.
Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Hoogachtend,
Mevr. Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

We kijken er naar uit om zo snel mogelijk van je te horen

Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anoniem zei

Mijn naam is Mvr Patricia Kingsman, wij zijn een nieuwe legitieme leningverstrekker van 2021 en we helpen graag elk orgaan dat financiële hulp nodig heeft die wij bieden vanaf $ 500.000,00 en $ 5.000.000,00 en we geven ook leningen in euro daarboven, dus als u hulp nodig heeft, stuur dan vriendelijk Stuur ons een e-mail op: patriciakingsman.loans2016@gmail.com zodat uw leningstransactie kan plaatsvinden nu u uw lening bij de hand hebt in de komende 24 uur is het een snelle overdracht en is het veilig zonder enige vertraging. Dus e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com indien geïnteresseerd

E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anoniem zei

WIJ BIEDEN ALLE SOORT LENINGEN AAN - WENST VOOR BETAALBARE LENINGEN.

Ben je een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf op te starten? Heb je een lening nodig om een ​​leuke Small Scale en medium business te starten? Heeft u een lage credit score en vindt u het moeilijk om een ​​kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen ?. Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om in een handomdraai te krijgen wat u nodig hebt. Verlaag uw betalingen om de druk op uw maandelijks te verlichten uitgaven. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken, van vakanties, tot onderwijs, tot unieke aankopen. Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: Business Planning, Commercial en Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing Loans met een lage rente van 2,00% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsorganen. Haal het beste uit uw familie en bezit uw droomhuis ook met ons algemene uitleenschema. Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

WIJ BIEDEN ALLE SOORT LENINGEN AAN - WENST VOOR BETAALBARE LENINGEN.

Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vriendelijk schrijf ons terug met de lening informatie;
- Volledige naam:
- Leningbedrag nodig:
- leentijd:
- Doel van de lening:
- Stad land:
- Telefoon:
- Hoe heb je over ons gehoord:

Als u geïnteresseerd bent om een ​​lening te krijgen, schrijft u ons dan vriendelijk met de vereiste lening. Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Hoogachtend,
Mevrouw Patricia Kingsman

We kijken er naar uit om zo snel mogelijk van je te horen

Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anoniem zei

Hallo allemaal, mijn naam is Thomas Thijs Liam en ik kom uit Nederland. Ik ben op internet geweest en ik heb mensen horen zeggen dat ze eerder zijn opgelicht en ik heb dringend een lening nodig, dus ik durfde geen lening aan te vragen. mensen getuigen over mevrouw Lloyds lening bedrijf dat ze daar een lening van haar hebben gekregen, ik heb nog nooit een lening aangevraagd en ik was zo bang dat ik opgelicht zou worden maar ik geloofde wat de mensen zeiden en solliciteerde van dat lening bedrijf en alles was in orde en ze vertelden me om de transfersom te sturen die gebruikt zal worden om mijn lening over te dragen toen ze me vertelden dat ik zo bang was dat het een oplichterij was dus ik ging zitten en ik dacht erover na en ik kreeg ze terug en vertelde ze dat ik Ik heb dit nog nooit eerder gedaan, maar mevrouw Patricia Kingsman zei dat ik hen moet vertrouwen dat ze me gaan helpen, dus ik deed en stuurde de kosten die ze zeiden dat ik zou moeten sturen voor de overdracht van mijn lening. Vandaag kreeg ik een waarschuwing van mijn rug dat er geld is op mijn reis unt. Vandaag ben ik erg blij dat ik nog nooit ben opgelicht en heb ik mijn lening eenmaal ontvangen, dus nu ben ik blij en zullen ik en mijn familie ook gelukkig zijn, dus iedereen die een lening nodig heeft, moet van dit bedrijf solliciteren zonder te worden opgelicht omdat ze echt en groot en ik bid dat God haar moet blijven gebruiken om mensen van hun leningen te helpen. haar e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Opnieuw blijf ik Thomas Thijs Liam

Anoniem zei

Dag iedereen

Mijn naam is Daniël Djonno ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Amsterdam. Ik ben op zoek naar een lening online en alles wat ik krijg is oplichters, maar ik vond dit lening bedrijf genaamd Patricia Kingsman lening bedrijf en ik heb mensen online getuigt over er goede daden dus ik besloot om te proberen als ik weer gelukkig zal zijn dus ik heeft een lening aangevraagd van 350.000,00 euro en de leningverstrekker, mevrouw Patricia Kingsman, verzekerde mij dat binnen 12 uur mijn lening op mijn bankrekening zal staan. Vandaag zag ik dat mijn bank mij bericht schreef dat er een bedrag van 350.000,00 euro is in mijn account en ik dank Patricia Kingsman omdat ze echt is, dus als je een online lening nodig hebt, wees alsjeblieft niet opgelicht zoals ik van dit bedrijf solliciteer omdat zij het enige echte bedrijf is dat online leningen verstrekt. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anoniem zei

Mijn naam is Manon Jeanne Clémence en ik kom uit Antwerpen in België Ik heb zojuist mijn lening ontvangen van het leningbedrijf van Patricia Kingsman en ik heb gehoord over dit bedrijf en ik dacht dat het een nepbedrijf was, maar nu ben ik zo blij dat dit bedrijf me hielp en 100% dit bedrijf is echt dus iedereen die een lening nodig heeft dit is het juiste bedrijf om te solliciteren vanaf nu heb ik een lening aangevraagd voor mijn bedrijf van 250.000,00 Euro en dit bedrijf hielp me zonder vertraging ik ben zo blij dat ik dit bedrijf getuig omdat Ik zag dat andere mensen het doen en ik ben blij dat ik een van de mensen ben die een getuigenis geeft over hoe dit bedrijf me heeft geholpen, zodat iedereen als je een echte lening nodig hebt, je helper hier is. hun contactinformatie is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anoniem zei

Mijn naam is Anne Lotte Benthe Ik kom uit Antwerp, België. Ik wil mijn kleine tijd gebruiken om naar het internet te schrijven voor mensen die een echte lening nodig hebben. Als je een lening nodig hebt zonder bedrogen te worden, is Patricia Kingsman het juiste bedrijf om toe te passen. Ik ben lerares wiskunde en Engels en ik werd bedrogen 2 keer door een nepbedrijf dat zich schrap zet om geldverstrekkers te worden, maar ik maak me geen zorgen meer omdat Patricia Kingsman me al heeft geholpen, dus als je een dringende lening nodig hebt om iets te doen, zal dit bedrijf je een glimlach toebrengen. Ik heb ook de meeste mijn vrienden bij dit bedrijf en slechts 2 van mijn vrienden vertelden me dat ze hun leningen al hadden ontvangen, dat een van mijn vrienden een lening van 15.000,00 euro ontving en de andere van mijn vriend de som van 5.000,00 euro ontving, dus iedereen die een online lening nodig heeft, is van toepassing van dit bedrijf en je zult er geen twijfel over hebben, want dit bedrijf is echt behulpzaam en God zal ze blijven gebruiken om mensen te helpen die een lening nodig hebben. Als u een online lening van dit bedrijf nodig hebt en contact met hen opneemt via dit betekent e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com en ook kunt u contact met hen opnemen via WhatsApp +1 (575)655-0066. Met vriendelijke groet naar iedereen die mijn berichten leest.

Anoniem zei

Hi everyone. My name is Roos Esmee Isabella Jaylinn i am from Belgium i saw people testified about this company called Patricia Kingsman loan company and it is a good thing i was also a victim of scam 3 times until i found this company called Patricia Kingsman loan company God bear me witness this company is real and legit i am a single mother of 3 kids and i work in 2 places to earn more money for me and my kids this company helped me after in explained to them the company told me not to worry that i was going to receive my loan safely i was afraid cause i was cheated before i thought the same thing was also going to happen to me but i said to my self God knows best. The company told me it was 8 hours to receive loan and i thought about it 8 hours to quick i said okay the loan amount i was looking for was 350.000.00 Euro and after i did all the company asked me to do and i sent my required information i received my loan in 8 hours time as stated. When i received my loan i said to my self God is the one who made me found this company and i have already introduced this company to 1 of my friend who also needs help so anyone here or anywhere you see this post if you need a real loan this is the only company that can help without any doubt of fail i am happy everyday because of this company and God i pray God make Mrs Patricia Kingsman last in this world so she can continue to help people in need. I contacted this company via mail which as patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Thanks to anyone who reads my message and post.

Anoniem zei

Goedendag iedereen op deze site

Mijn naam is Karolien Tineke Rachel, ik kom uit Nederland en ik vertrek in de stad Amsterdam. Ik wil deze gelegenheid gebruiken om op het internet te schrijven over mevrouw Patricia Kingsman, een paar weken geleden had ik een lening nodig en werd ik voor 15.000,00 euro bedrogen door nepkredietverstrekkers. dus op een dag besloot ik om opnieuw naar een lening te zoeken, omdat de lening erg belangrijk was voor mijn bedrijf. Toen vond ik mevrouw Patricia Kingsman en ik zag zoveel mensen getuigen over haar bedrijf en ik was niet zeker of haar lening legitiem was, maar ik besloot te geven het probeerde en ik vroeg een leenbedrag van 400.000,00 euro aan. Ze vertelde me alles wat ik moest doen, inclusief een vergoeding die ik eerst moest storten. Ik dacht dat het oplichterij was, maar ik probeerde het, want ik zag dat mensen ook over haar getuigden goede daden dat ze erg aardig en behulpzaam is, dus toen ik het benodigde geld voor mijn lening deponeerde, verzekerde ze me dat ik mijn lening binnen 8 uur of uiterlijk 8 uur op mijn bankrekening ontvang, zei ik oke en ik heb gisteren gewacht ik heb een bericht ontvangen van mijn bank waarop ik een bedrag van 400.000,00 euro op mijn bankrekening heb bijgeschreven, dus ik heb contact met haar opgenomen en haar hierover verteld en ze was blij dat ik mijn lening heb ontvangen. En ik beloof mezelf dat iedereen die me heeft geholpen haar naam zal delen op het internet van haar geweldige hulp. Dus iedereen in Nederland of over de hele wereld, als je een legitieme lening nodig hebt, neem dan contact op met mevrouw Patricia Kingsman, want ze is legitiem en ik weet nu, zelfs als er nepmensen zijn die naar de geldschieter lenen, mevrouw Patricia Kingsman door God is gestuurd. Iedereen die een snelle lening nodig heeft, neemt contact met haar op via Whatsapp of per e-mail, maar ik heb contact met haar opgenomen via Whatsapp omdat dit sneller is. Whatsapp-nummer is +1 (575) -655-0066 en het e-mailadres van het bedrijf is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Bedankt en groeten aan iedereen die mijn bericht heeft gelezen.

Karin Sabine zei

Ik ben Joy Morgan. Ik heb een lening gekregen van dit bedrijf van Karin Sabine nadat ik wat essentiële informatie over hun leningprogramma's online had gelezen. Toen besloot ik contact met hen op te nemen en ontving ik 60.000 euro zonder veel tijd te verspillen. Als je geen lening hebt gekregen van je bank of een andere organisatie, raad ik je aan om een e-mail te sturen naar mevrouw Sabine (sabinhelps@gmail.com) als je een lening nodig hebt, z neem dan contact met hem op via dit telefoonnummer: +79267494861

Anoniem zei

Getuigenis over hoe ik mijn lening tegen 2% heb ontvangen (Frank Loans Services)

Ik zou zonder voorbehoud aanraden om samen te werken met Frank Loan Services, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven.

Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypotheekleningen, woningleningen.Neem vandaag nog contact met hen op voor verdere vragen via e-mail : k.frankloans@gmail.com

Anoniem zei

Getuigenis over hoe ik mijn lening tegen 2% heb ontvangen (Frank Loans Services)

Ik zou zonder voorbehoud aanraden om samen te werken met Frank Loan Services, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven.

Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypotheekleningen, woningleningen.Neem vandaag nog contact met hen op voor verdere vragen via e-mail : k.frankloans@gmail.com

Anoniem zei

Getuigenis over hoe ik mijn lening tegen 2% heb ontvangen (Frank Loans Services)

Ik zou zonder voorbehoud aanraden om samen te werken met Frank Loan Services, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven.

Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypotheekleningen, woningleningen.Neem vandaag nog contact met hen op voor verdere vragen via e-mail : k.frankloans@gmail.com

anna zei

Ik wil Dalton van diamantleningen bedanken voor het gegeven van mij een lening van 40000. als je vandaag een snelle lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leenmaatschappij via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

Kavita Pheerangee zei

Ik kom woorden tekort voor de geweldige winst die je me hielp verdienen in slechts een week met de strategie voor binaire opties. succesvol, via WhatsApp +17657050044
Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

Kavita Pheerangee zei

Ik kom woorden tekort voor de geweldige winst die je me hielp verdienen in slechts een week met de strategie voor binaire opties. succesvol, via WhatsApp +17657050044
Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

Agens Paul zei

Ik wil Karin Sabine lenen voor mij een lening van € 60.000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma via e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

roselyn mendoza zei

Hallo allemaal, ik zag opmerkingen van mensen die hun leningen al hadden gekregen van pure hartleningen en toen besloot ik om onder hun aanbevelingen te solliciteren en slechts een paar uur geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van € 60.000 waar ik om vroeg. dit is echt geweldig nieuws ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om hun aanvraag in te dienen via e-mail (trustfundloanfirm1975 @ gmail .com of WhatsApp (+12048180190) ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen die ik heb aangevraagd

Mizrahi Gerald zei

WELKOM BIJ ILLUMINATI BROEDERSCHAP ORGANISATIE.
Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenlieden, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen die het nodig hebben. Opmerking; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er is geen menselijk offer. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de Illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp: +1 (234) 248-7286 OF +919205107358
E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

Anoniem zei

Ik wil meneer Peter bedanken voor het geven van een lening van 60.000,00 euro, het was zo moeilijk voor mij om een lening van internet te krijgen, ik ben bedrogen door verschillende internationale geldschieters online, totdat ik een vrouw vond die getuigde over Mijnheer peter bedrijf, dan neem ik het adres en volg alle instructies op, hoewel ik nooit geloof, zelfs niet als ze om de vereiste vragen, ik probeer tot mijn grootste verbazing mijn lening over te schrijven naar mijn bankrekening, ik ben nooit iets kwijtgeraakt God maakt alles mogelijk zoals ik wil het, hier is het e-mailadres: peterhelps01@outlook.com contact met hen op, hij heeft een godvrezend hart.

Meneer Henri Martin zei

Goede dag,

Ik ben een student en ik moest mijn collegegeld betalen, ik probeerde een persoonlijke lening te zoeken, maar zonder succes totdat een goede vriend van me me voorstelde aan een geldschieter die haar hielp bij het inzamelen van geld voor een bedrijf.

Ik nam contact op met de heer Henri Martin voor een leningaanvraag van 8.000 euro en tot mijn grootste verbazing kreeg ik vandaag een lening.

Ik ben erg opgewonden en ik wil iedereen die geïnteresseerd is in het verkrijgen van een lening aansporen om vriendelijk contact op te nemen met de heer Henri Martin via zijn e-mailadres voor een leningaanvraag: henrimartin227@gmail.com

De heer Henri Martin biedt alle soorten leningen aan en ze zijn de beste in het verstrekken van leningen. E-mail de heer Henri Martin vandaag voor een lening.

Bedankt
Meneer Henri Martin

Join Illuminati zei

Greetings from the great order from the enlightened to the united state and around the world, this is an open opportunity to join the Illuminate brotherhood where you can find your lost dreams, and also where you can find the light of wealth and can see happiness without any blood sacrifice. And we also pay the sum of 550,000 USD to welcome all new members when they join the fraternity and also to a home of their choice and location with investment along with this opportunity in life to become famous.

BENEFITS FOR NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUGINATE.
1. A cash reward of USD 550,000 USD.
2. A new Sleek Dream CAR worth USD $ 150,000
3. Bought a dream home in the country of your choice.
A month of appointment with the 5 best in the world.
The leaders and the 5 most important celebrities in the world. If you are interested, please contact the previous email address = joinilluminatibrotherhood14@gmail.com WhatsApp +2348113140644



NOTE; this Illuminati fraternity that you can join anywhere in the world India, Turkey, Africa, the United States, Malaysia,
Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Germany, Europe. Asia, Australia, etc.,


Greetings TEMPLE ILLUSTE UNITED STATES

Join Illuminati zei

Greetings from the great order from the enlightened to the united state and around the world, this is an open opportunity to join the Illuminate brotherhood where you can find your lost dreams, and also where you can find the light of wealth and can see happiness without any blood sacrifice. And we also pay the sum of 550,000 USD to welcome all new members when they join the fraternity and also to a home of their choice and location with investment along with this opportunity in life to become famous.

BENEFITS FOR NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUGINATE.
1. A cash reward of USD 550,000 USD.
2. A new Sleek Dream CAR worth USD $ 150,000
3. Bought a dream home in the country of your choice.
A month of appointment with the 5 best in the world.
The leaders and the 5 most important celebrities in the world. If you are interested, please contact the previous email address = joinilluminatibrotherhood14@gmail.com WhatsApp +2348113140644



NOTE; this Illuminati fraternity that you can join anywhere in the world India, Turkey, Africa, the United States, Malaysia,
Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Germany, Europe. Asia, Australia, etc.,


Greetings TEMPLE ILLUSTE UNITED STATES

anna zei

Ik wil de heer Dalton van diamantleningen bedanken voor het feit dat hij mij een lening ter waarde van 43000 euro heeft gegeven. ik ben verschillende pogingen opgelicht om een ​​lening te krijgen. tot ik Dalton bedoelde die me een lening gaf. als je vandaag een legitieme lening nodig hebt, vermijd dan opgelicht te worden en neem contact op met diamantleningen via e-mail diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

Where is Wally zei

Ik heb genoten van het verslag door Noorwegen en wat stoer dat jullie ouders zoveel wild kampeerden.

anna zei

Ik wil de heer Dalton van diamantleningen bedanken voor het feit dat hij mij een lening ter waarde van 43000 euro heeft gegeven. ik ben verschillende pogingen opgelicht om een ​​lening te krijgen. tot ik Dalton bedoelde die me een lening gaf. als je vandaag een legitieme lening nodig hebt, vermijd dan opgelicht te worden en neem contact op met diamantleningen via e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

Anoniem zei

HEEFT U LENINGEN NODIG?? WIJ BIEDEN ALLE SOORTEN LENINGEN AAN 3%. WIJ KUNNEN IEDEREEN HELPEN EEN LENING TE KRIJGEN, MET VLOTTE EN EFFECTIEVE DIENSTEN. We bieden leningen van $ 2.000 tot $ 10.000.000. We geven legitieme leningen aan serieuze individuen of bedrijven die leningen nodig hebben. onze leningen worden aangeboden tegen een gesubsidieerde rentevoet die gunstig is voor iedereen. Wij kunnen aan uw financiële leningen voldoen. geïnteresseerd met mooi bod. Neem vandaag nog contact met ons op voor een dringende lening via: robertokennety@gmail.com

Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
WhatsApp: +1 (313) 636-6776

Merit Aliagha zei

In één woord, wauw!! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat meestal een lang, uitgesponnen en intimiderend karwei is een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Loans voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of haar whatsappen op +79267494861

Dr. Brad Hilaman zei

Heeft u een snelle lening nodig om uw financiële behoeften op te lossen, wij bieden een lening variërend van € 3.000,00 tot € 100.000.000,00 Max, we zijn betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch, met 100% gegarandeerd We geven ook leningen in (euro's, ponden en dollars) .) Het rentepercentage dat van toepassing is op alle leningen is (2%) als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail: robertokennety@gmail.com of WhatsApp:+1 (313)636-6776.

Anoniem zei

Dringende leningaanbieding van de heer Roberto Kenneth... Heeft u problemen om een lening voor werkkapitaal te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Deze dienst is bedoeld om particulieren, zakenmensen en vrouwen in het bedrijfsleven financiële steun te bieden. Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu contact op met het leningbedrijf van ROBERTO KENNETH via e-mail: Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
WhatsApp: +1 (313) 636-6776

Thomas Prada zei



Heeft u een lening nodig?? We bieden leningen met 3%, we bieden schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, onderhandse leningen, autoleningen, hotelleningen, studieleningen, persoonlijke leningen Herfinancieringsleningen voor huis, voor meer informatie E-mail: (tinvestor53@gmail.com)WhatsAp +16892107004

anna zei

Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

Thomas Prada zei

Goede dag, Heeft u een lening nodig? zoals een lening om uw schuld af te betalen, om uw huur te betalen en financiële problemen op te lossen, hier is een kans voor u, Hope biedt woningkredieten, zakelijke leningen, commerciële leningen, leningen voor startkapitaal, bouwleningen, autoleningen, hotelleningen, enz. van 2% rentetarieven per jaarlijks terugbetaald, Hope-lening duurt maximaal {24} uur, om alle goedgekeurde klanten over de hele wereld te bereiken, neem contact met ons op via tinvestor53@gmail.com WhatsApp“: +16892107004

Petra Hauko Furičková zei

Ik zou Karin Sabine een lening willen verstrekken van € 8.000. als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan zwendel door nepgeldschieters en solliciteer via een echte leningfirma e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +34632725157.

Fred Williams zei

Goed nieuws!!! Goed nieuws!!!,
Wil jij een rijk, gezond en
beroemd leven? Wil je direct rijk worden en geen lijden meer hebben? Wil je dat de wereld je herkent en naar je luistert? wanneer spreek je? Wil je aan de macht en controle zijn? zo ja, hier
is een goede tip - sluit je aan bij de "ILLUMINATI ORGANISATION", vraag je je misschien af
"Hoe kan ik meedoen", het antwoord is eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is
neem contact met ons op via WhatsApp of e-mail (contactgegevens worden hieronder vermeld) VERHOOG JEZELF VAN ARMOEDE.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u onze service op enigerlei wijze nodig heeft!

Hier zijn onze contactgegevens
E-MAIL: illuminatilight676@gmail.com
WHATSAPP EN BELLEN: (+1 573-982-0773)



WAARSCHUWING: alleen degenen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van de kerk van Satan, mogen het kantoor bezoeken of een e-mail sturen naar het onderstaande e-mailadres. Neem geen contact op als je geen interesse hebt en als je eenmaal contact hebt opgenomen, is er geen weg meer terug. dus denk na voordat u contact opneemt. PAS OP!!!

Christine Hibbert Cunningham zei

Met beleggen in cryptocurrency is mijn nieuwe jaar goed begonnen. Ik heb ongeveer 7 dagen geleden € 450 geïnvesteerd. Ik heb zojuist een winst van € 4.500 ontvangen in mijn Binance-portemonnee. Als u vandaag geld wilt verdienen met crypto en binair beleggen, hoeft u alleen maar contact op te nemen met de heer Mike via e-mail: (int.hackers002@gmail.com of Whats-app: +1(765) 705-0044

Christine Hibbert Cunningham zei

Met beleggen in cryptocurrency is mijn nieuwe jaar goed begonnen. Ik heb ongeveer 7 dagen geleden € 450 geïnvesteerd. Ik heb zojuist een winst van € 4.500 ontvangen in mijn Binance-portemonnee. Als u vandaag geld wilt verdienen met crypto en binair beleggen, hoeft u alleen maar contact op te nemen met de heer Mike via e-mail: (int.hackers002@gmail.com of neem contact op met Whats-app: +1(765) 705-0044

Gerald Mizrahi zei

WELKOM BIJ DE ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATIE.

Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood Let op; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(234)248-7286 OF +1(773)798-0522
E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

Corrie Debbie zei

Hallo allemaal, ik heb erg veel zin vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die een lening kregen van Sabinhelps@gmail.com, dus besloot ik me te registreren op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden heb ik bij elkaar 10.000 euro bevestigd die ik van mijn bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +1 (689) 247-6462

Anoniem zei

Магазин питания для спорта, официальный интернет-сайт которого доступен по адресу: SportsNutrition-24.Com, реализует широкий ассортимент спортивного питания, которые принесут пользу и заслуги как профессиональным спортсменам, так и любителям. Интернет-магазин осуществляет свою деятельность большой промежуток времени, предоставляя клиентам со всей России высококачественное спортивное питание, а помимо этого витамины и специальные препараты - https://sportsnutrition-24.com/proteiny/. Спортпит представляет собой категорию товаров, которая призвана не только лишь сделать лучше спортивные достижения, но и благоприятно влияет на здоровье организма. Подобное питание вводится в ежедневный рацион с целью получения микро- и макроэлементов, витаминов, аминокислот и белков, а помимо этого многих других недостающих веществ. Не секрет, что организм спортсмена в процессе наращивания мышечной массы и адаптации к повышенным нагрузкам, остро нуждается в должном количестве полезных веществ. При этом, даже правильное питание и употребление растительной, а также животной пищи - не гарантирует того, что организм получил нужные аминокислоты или белки. Чего нельзя сказать о высококачественном спортивном питании. Об наборе товаров Интернет-магазин "SportsNutrition-24.Com" продает качественную продукцию, которая прошла ряд проверок и получила сертификаты качества. Посетив магазин, заказчики смогут подобрать себе товары из следующих категорий: - L-карнитинг (Л-карнитин) представляет собой вещество, родственное витамину B, синтез которого осуществляется в организме; - гейнеры, представляющие из себя, белково-углеводные консистенции; - BCAA - средства, содержащие в собственном составе три важные аминокислоты, стимулирующие рост мышечной массы; - протеин - чистый белок, употреблять который можно в виде коктейлей; - разные аминокислоты; - а кроме этого ряд других товаров (нитробустеры, жиросжигатели, специальные препараты, хондропротекторы, бустеры гормона роста, тестобустеры и все остальное). Об оплате и доставке Интернет-магазин "SportsNutrition-24.Com" предлагает огромное разнообразие товаров, которое в полной мере способно удовлетворить проф и начинающих любителей спорта, включая любителей. Большой опыт позволил фирмы сделать связь с крупнейшими поставщиками и производителями спортивного питания, что позволило сделать политику цен гибкой, а цены - демократичными! Например, аминокислоты либо гейнер заказать можно по цене, которая на 10-20% ниже, чем у конкурентов. Оплата возможна как наличным, так и безналичным расчетом. Магазин предлагает огромный выбор способов оплаты, включая оплату различными электронными платежными системами, а кроме этого дебетовыми и кредитными картами. Главный кабинет компании размещен в Санкт-Петербурге, однако доставка товаров осуществляется во все населенные пункты РФ. Помимо самовывоза, получить товар можно посредством любой транспортной компании, подобрать которую каждый клиент может в индивидуальном порядке.

valerie fund zei

Officieel Illuminati Call Center No. + 254777250994 WhatsApp nu.
Word lid van Illuminati Oproep: +254777250994 voor rijk, geld, rijkdom, geluk, liefde en roem. Welkom bij de grote tempel van Illuminati wereldwijd. Ben je een voorganger, politicus, zakenman of vrouw, muzikant of een kunstenaar, wil je beroemd zijn of je wilt rijk of krachtig worden, je kunt je dromen bereiken door een lid van de Illuminati te zijn met dit al je dromen en hart verlangen kan volledig worden bereikt. Mensen zeggen dat de Illuminati uitzonderlijk rijk is. Is dat waar? Het klopt dat alle twaalf leden van de heersende raad rijk zijn, maar geld voor ons, zorgt eenvoudig onze missie en leden van onze samenleving niets anders.

Wij zijn geen aanbidders van mammon, zoals onze aanklagers geloven. Je bent vrij geboren en sterft, maar zal je vrij leven? Zolang de gewoonte en de routine het patroon van levende nieuwe dimensies van de ziel dicteren, noteert het samenvoegen. "Rijkdom" van de Illuminati is in de vorm van onschatbare schatten en geld. Sommige leden van de Illuminati hebben aanzienlijke rijkdom verworven; Iedereen kan meedoen, zolang je het geheim houdt? Dit is een spannende kans om deel te nemen aan de Illuminati-maatschappij, dus aanvraag nu lidmaatschap! Neem contact met ons op via e-mail: atapkoshirinehelp@hotmail.com

Via WhatsApp +254777250994

Fred Williams zei

Goed nieuws!!! Goed nieuws!!!,
Wil jij een rijk, gezond en
beroemd leven? Wil je meteen rijk worden en uit het lijden komen? Wil je dat de wereld je herkent en naar je luistert als je spreekt? Wil je de macht en controle hebben? zo ja, hier
het is een goed advies: word lid van de "ILLUMINATI ORGANISATION", vraag je misschien
"Hoe kan ik me aanmelden", het antwoord is simpel, het enige wat je hoeft te doen is
neem contact met ons op via WhatsApp of e-mail (contactgegevens worden hieronder vermeld) VERHOOGD VAN ARMOEDE.
Neem gerust contact met ons op als u onze service op welke manier dan ook nodig heeft!

Hier is onze contactgegevens:
E-MAIL: illuminatilight676@gmail.com
WHATSAPP EN OPROEPEN: +1 (951) 494-0176



LET OP: Alleen diegenen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van Satans kerk kunnen het kantoor bezoeken of een e-mail sturen naar het onderstaande e-mailadres. Neem geen contact op als je geen interesse hebt en eenmaal gecontacteerd is er geen weg meer terug. dus denk na voordat u contact opneemt. AANDACHT!!!

MARCUS zei

Zoekt u fondsen om kredieten en schulden of zakelijke leningen af te betalen?
{ jameskelvine28@gmail.com }. Dan is James Kelvin Loan Firm:
het antwoord. We bieden alle soorten leningen, we verstrekken leningen met An
uitstaande rente Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via
E-mail: {jameskelvine28@gmail.com}

Anoniem zei

Allemaal bedankt aan de heer Anderson Carl voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson Carl nu weten via Whatsapp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

Anoniem zei

Heeft u een dringende lening nodig om een ​​bedrijf te starten, of heeft u een lening nodig voor herfinanciering, heeft u een lening nodig om schulden af ​​te betalen? Heeft u een lening nodig om een ​​auto of een huis te kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, we bieden alle soorten leningen tegen een betaalbare rente zonder kredietcontrole!!! neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: rogerskenservices@gmail.com ook WhatsApp-nummer: +2347081888794

Anoniem zei

Heeft u een dringende lening nodig E-mail: investorloanoffer@gmail.com Of via
WhatsApp: +2347081888794 voor meer info Naam: Bedrag: Duur: land: Telefoon:

CARLOS zei

Hallo meneer/mevrouw
Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
Je weet dat geld lenen verboden is.
U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
Om je te helpen:
* Financieel
* Bedrijfslening
* Hypotheken
* Investeringsleningen
* Autoleningen
* Schuldconsolidatie
* Kredietlijn
* Tweede hypotheek
* Terugkoop van krediet
* Persoonlijke leningen
*Studenten lening
U zoekt een project en u hebt financiering nodig, u hebt geld nodig om uw rekeningen te betalen, geld om in zaken te investeren.
neem contact met ons op via e-mail [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]


E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com


E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

Anoniem zei

Bitcoin-investeringen hebben mijn leven veranderd omdat ik mijn bitcoin heb geïnvesteerd met de heer Anderson Carl. Hij is een professionele handelaar en hij helpt me mijn bitcoin te verhandelen en hij kan jou ook helpen. Mijn eerste investering bij Anderson Carl, ik heb tot $ 2.600 geprofiteerd met mijn investering van $ 200 in 7 dagen. Ook deze week kijkend, wat bent u van plan te bereiken? Neem nu die stap en neem contact op met Anderson Carl via whatsapp: +1(252)285-2093 Email:(andersoncarlassettrade@gmail.com) Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

Anoniem zei

HEBT U LENINGEN NODIG VOOR ZAKELIJK OF PERSOONLIJK GEBRUIK? Wij zijn Roberto Loan Company-service en we verstrekken leningen in verschillende valuta met een betaalbare rente van 2%. Ons bedrijf streeft ernaar om uitstekende professionele financiële diensten te bieden. Neem contact met ons op om hier te solliciteren via e-mail: (robertokennety@gmail.com) voor meer informatie..

Let op iedereen: we verwelkomen alleen serieuze mensen omdat we legitiem zijn en bereid om leningen te financieren voor echte mensen die serieus zijn.

Bedrijfsnaam: Roberto Loan Company
Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
WhatsApp: +1 (504) 553-0547

Mariana Brennstein zei

Ik wil dit medium gebruiken om alle leningzoekers te waarschuwen heel voorzichtig te zijn omdat er overal oplichterij is. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen, en door mijn wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online kredietverstrekkers. Ik had bijna de hoop verloren totdat een vriend van mij me doorverwees naar een zeer betrouwbare geldschieter, Karin Sabine genaamd, die me zonder enige stress een ongedekte lening van 15.000 euro onder 24 uur leende. Als u een lening nodig heeft, neem dan nu contact met hen op via e-mail: sabinhelps@gmail.com of WhatsApp +79267494861.

Anoniem zei

Goede dag kan dit niet allemaal voor mezelf houden. Mijnheer Anderson, help me om wekelijks $ 2500 te verdienen met crypto-valutahandel, neem contact met hem op via whatsapp +1(252)285-2093

Anoniem zei

Hallo vrienden, ik wil dit medium alleen gebruiken om dit geweldige leningbedrijf te bedanken die me heeft geholpen met een lening, toen ik €40.000,- nodig had, dus ik maakte kennis met Greenlight Financial Company, dus nam ik contact met hen op en ik kreeg het geleende bedrag van €40,000.00 binnen 4 uur, ik zal iedereen adviseren die in financiële stress verkeert, neem contact op met e-mail: (fastloan2001@gmail.com).

Anoniem zei

Hallo vrienden, ik wil dit medium alleen gebruiken om dit geweldige leningbedrijf te bedanken die me heeft geholpen met een lening, toen ik €40.000,- nodig had, dus ik maakte kennis met Greenlight Financial Company, dus nam ik contact met hen op en ik kreeg het geleende bedrag van €40,000.00 binnen 4 uur, ik zal iedereen adviseren die in financiële stress verkeert, neem contact op met e-mail: (fastloan2001@gmail.com)..

Unknown zei

We zijn gecertificeerd om de soorten leningen aan te bieden
Of enige vorm van volgende financiering:
Particuliere lening.
Zakelijke leningen.
Krediet voor schuldconsolidatie.
Verbeter uw huis.
Investeringskrediet.
Tegoeden beschikbaar
Persoonlijke leningen?
Commerciële leningen.
Gecombineerde lening? Consolidatie leningen.
wij bieden een bedrag van 2.000 euro tot een maximum van 50.000.000 euro
Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op: e-mail: diamondloanhome@yandex.com

Kersten Dieter zei

Ik woon in Nederland en ben ik vandaag een gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat ik elke geldschieter die mijn leven en het leven van mijn gezin zou kunnen veranderen, zou aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een lening. Als u een lening nodig heeft en u bent er 100% zeker van dat u de lening zult terugbetalen, neem dan vandaag nog contact met hen op via e-mail op:sabinhelps@gmail.com of haar link op +7 901 709-57-43

«Oudste ‹Ouder   201 – 390 van 390   Nieuwer› Nieuwste»

Een reactie posten